intertrans

Current Vacancies

 

Warehouse Supervisor - Intertrans Rekkem

Als warehouse supervisor voor ons overland warehouse in Rekkem ben je verantwoordelijk voor een efficiënt en rendabel beheer van de afdeling. Om je doelen te bereiken hanteer je een hands-on approach en werk je nauw samen met jouw team van gemotiveerde medewerkers. 

More info
 

Expeditiemedewerker Turkije - Intertrans Vilvoorde

Als expeditiemedewerker Turkije sta je in voor de kwaliteitsvolle organisatie en coördinatie van alle verzendingsopdrachten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de planning en de administratieve afhandeling van de transporten van/naar Turkije.

More info
 

Logistiek administratief bediende - Vilvoorde

Om ons team in Vilvoorde te versterken gaan we op zoek naar een logistiek bediende die zowel administratief als commercieel is ingesteld.

More info
 

Expeditiemedewerker Italiƫ - Intertrans Rekkem

Als expeditiemedewerker import Italië sta je in voor de kwaliteitsvolle organisatie en coördinatie van alle verzendingsopdrachten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de planning en de administratieve afhandeling van de transporten vanuit Italië

More info
 

Inside Sales medewerker - Rekkem

Intertrans Rekkem is op zoek naar een nieuwe collega op onze inside sales afdeling. Na een interne opleiding ligt de focus van deze medewerker op het correct berekenen van de "on the spot" prijsaanvragen ivm Europees wegvervoer

More info